Терехов розповів, що треба поміняти у Харкові після війни

Міський голова вважає, що кожен новий будинок у Харкові має бути з бомбосховищем

Коли в Україні закінчиться війна, зруйновані міста нарешті відбудовуватимуть. Харків уже ніколи не буде, таким як раніше. Новий Харків коштуватимуть зовсім інакше. В одному з інтерв'ю Мер Ігор Терехов розповів, що потрібно буде обов'язково змінити у місті.

За словами Терехова, після цієї страшної війни багато потрібно буде переглянути, починаючи від будівельних норм та правил. Всі споруди, всі школи та дитячі садки повинні обов'язково бути з бомбосховищами. Також мер наголосив, що всі житлові будинки, які будуватимуть у місті, мають бути з підземними паркінгами, які витримують певне навантаження.

"Повірте мені, я в Харкові не дозволю будувати жоден будинок без бомбосховища. Я думаю, що це має бути на законодавчому рівні. Усі ми в одній ситуації. Так, якісь міста зазнають великих обстрілів та руйнувань, якісь менше. Але одне людське життя варте того, щоб прийняти ці закони та варте того, щоб усі споруди були у нас із паркінгами та бомбосховищами", — сказав Терехов.

Читайте також:

• На Харківщині розстріляли людей та спалили їх у машині. Злочинці спробували приховати сліди злочину та видати смерть своїх жертв за смерть внаслідок ворожого обстрілу. Один із підозрюваних у цьому страшному злочині затриманий. Ще п'ятеро його спільників зараз ховаються на території, що тимчасово окупована російськими загарбниками. У поліції опублікували відео із затримання одного зі зловмисників.

• На Харківщині зникли волонтери, які доставляли гуманітарну допомогу. Троє чоловіків не виходять на зв'язок із 3 квітня. Саме того дня вони вирушили до Балаклії відвозити гуманітарку.

• У Харкові після ракетного обстрілу спалахнув ВНЗ. На місці пригоди працювали рятувальники. За інформацією ДСНС, площа пожежі становить 600 кв.м.

• У Харківській області машина з 6-місячною дитиною підірвалася на міні. Двоє людей загинули та ще п'ятеро отримали поранення. Докладніше читайте у нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися