Харків'ян попереджають про шахраїв

Аферисти ведуть збір коштів на допомогу тваринам

Жителів міста попереджають про шахраїв, котрі збирають кошти нібито на порятунок Харківського зоопарку. Про це повідомили у прес-службі Харківської міської ради.

У Мережі почала поширюватися неправдива інформація про збирання коштів, які будуть передані Харківському зоопарку. Зазначається, що збирання грошей ведеться на банківську картку. У зоосаду, у свою чергу, зазначили, що ця інформація фейкова і попросили людей довіряти лише перевіреним джерелам.

Крім того, користувачі соціальних мереж переплутали Харківський зоопарк та Фельдман Екопарк, з якого евакуювали тварин, оскільки він перебуває на лінії вогню. У міськраді наголосили, що Харківський зоопарк не евакуюють, більш того, він прийняв кілька тварин із екопарку.

picture

Читайте також:

• На Харківщині розстріляли людей та спалили їх у машині. Злочинці спробували приховати сліди злочину та видати смерть своїх жертв за смерть внаслідок ворожого обстрілу. Один із підозрюваних у цьому страшному злочині затриманий. Ще п'ятеро його спільників зараз ховаються на території, що тимчасово окупована російськими загарбниками. У поліції опублікували відео із затримання одного зі зловмисників.

• На Харківщині зникли волонтери, які доставляли гуманітарну допомогу. Троє чоловіків не виходять на зв'язок із 3 квітня. Саме того дня вони вирушили до Балаклії відвозити гуманітарку.

• У Харкові після ракетного обстрілу спалахнув ВНЗ. На місці пригоди працювали рятувальники. За інформацією ДСНС, площа пожежі становить 600 кв.м.

• У Харківській області машина з 6-місячною дитиною підірвалася на міні. Двоє людей загинули та ще п'ятеро отримали поранення. Докладніше читайте у нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися