Під час війни у Харкові зникли кілька людей: фото та орієнтування

Волонтери опублікували фотографії зниклих та інформацію про них

Списки людей, які зникли безвісти в Харкові під час війни, постійно поповнюються. Волонтери розповіли про ще кількох зниклих, яких зараз розшукують родичі. Про це портал "Коментарі. Харків" повідомляє з посиланням на інформацію пошуково-рятувального загону "Мілена".

Санін Сергій та Саніна Альона

На Харківщині безвісти зникли Санін Сергій Сергійович, 1982 р.н. та Саніна Альона Сергіївна, 1991 р.н. Повідомляється, що 22 березня вони прямували до міста Куп'янська і перебували під Чугуєвом. З того дня сім'я не виходить на зв'язок зі своїми близькими.

Зазначається, що Саніни їхали до Куп'янська на чорній "шістці". Номери автомобіля не вказуються.

Усіх, хто володіє якоюсь інформацією про місцеперебування зниклих, просять повідомити за телефоном: 0988610767 (Ганна).

picture

Гаць Владислав Володимирович

5 квітня на Харківщині зник 19-річний Гаць Владислав Володимирович. Того дня хлопець виїхав із с. Цупівка (Дергачівський район) у бік Золочева і далі у Харків на велосипеді. З дому Владислав виїхав о 12:00. З того дня зв'язку з ним немає.

У день зникнення хлопець був одягнений на все чорне. При собі мав рюкзак.

Усіх, хто володіє інформацією про місцеперебування Владислава, просять повідомити за телефонами: 0678712512 або 0990445891.

picture

Василь Малета та Сіренко Артур

2 квітня в Балаклії зникли двоє людей - Василь Малета, 1991 р.н. та Сіренко Артур, 1989 р.н. Вранці того дня вони завезли мешканцям корм для собак (волонтери), потім мали їхати на похорон (працюють у ритуальному бюро). Наразі про їхнє місцеперебування нічого не відомо.

Усіх, хто знає про місцеперебування зниклих чоловіків, просять повідомити за телефонами: 0990302223, 0664773001, 0663937175.

picture

Читайте також:

• Мер Харкова Ігор Терехов розповів, що має обов'язково змінитись у місті після закінчення війни.

• Харків'ян попередили про шахраїв, які нібито ведуть збір коштів на допомогу тваринам. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• На Харківщині розстріляли людей та спалили їх у машині. Злочинці спробували приховати сліди злочину та видати смерть своїх жертв за смерть внаслідок ворожого обстрілу. Один із підозрюваних у цьому страшному злочині затриманий. Ще п'ятеро його спільників зараз ховаються на території, що тимчасово окупована російськими загарбниками. У поліції опублікували відео із затримання одного зі зловмисників.

• Мер Харкова Ігор Терехов записав відеозвернення до своїх городян щодо інформації про плани ворога захопити Харків найближчим часом. Докладніше читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися