Під Харковом згорів приватний будинок

Площа пожежі становила 100 кв. м.

У Харківській області у селі Васищеве в приватному будинку на вул. Орешкова, 145 сталася пожежа. Про це повідомили в Головному управлінні Держслужби з НС України в Харківській області.

За даними рятувальників, інформація про загорання надійшла в Службу порятунку 26 березня о 11:36.

На ліквідацію пожежі були направлені рятувальники місцевої пожежної команди с. Васищеве і підрозділ 11-ї Державної пожежнорятувальної частини ГУ ДСНС України в Харківській області.

На момент прибуття пожежників було встановлено, що горять дерев'яні перекриття кімнати та домашні речі в приватному будинку. Площа пожежі становила 100 кв. м.

Завдяки оперативним діям рятувальників пожежа була локалізована о 12:23 і ліквідовано о 13:43. Наразі причина пожежі та збитки встановлюються.

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що в Харківській області на залізничній станції поліцейські вилучили гранатомет. За даними "главку", у Нововодолазькому районі на залізничній станції вилучили гранатомет РПГ-22. Його знайшов чоловік, який розвантажував вагон. Він і повідомив про знахідку в поліцію. Гранатомет вилучений і направлений на експертизу.



Джерело: https://kh.dsns.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися