У Харківській області повідомили про підозру чоловікові за незаконну рубку дерев

Зі слів зловмисника, він вирішив вирубати кілька дерев, щоб продати

На Харківщині повідомили про підозру чоловікові за незаконну рубку дерев. Про це повідомили в прес-службі Нацполіції в Харківській області.

В "головкомі" відзначили, що 38-річний чоловік здійснював незаконну вирубку дерев на території лісгоспу біля села Паризьке Первомайського району. З місця поліцейські вилучили бензопилу, полімерну пляшку з рідиною, схожою на масло, і 16 спиляних ясенів. Дозволи на вирубку у чоловіка не було.

picture

Зі слів зловмисника, він вирішив вирубати кілька дерев, щоб продати. За висновком судово-економічної експертизи, зловмисник завдав державному підприємству збитків на 47 тис. грн.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 246 (незаконна порубка дерев чи чагарників у лісах, захисних та інших лісових насадженнях, перевезення, зберігання, збут незаконно зрубаних дерев або чагарників, які заподіяли істотну шкоду) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

У четвер, 26 березня, чоловікові повідомили про підозру у скоєнні злочину. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

picture

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що на Харківщині прикордонники зупинили контрабанду в Росію.



Джерело: https://hk.npu.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися