Яку погоду очікувати харків'янам 30 березня

Синоптики прогнозують теплу погоду

Завтра, 30 березня, у Харкові та області очікується хмарна погода з проясненнями. Вночі без істотних опадів, вдень місцями невеликі опади. Про це інформує Харківський Гідрометцентр.

Вітер буде північний, 7 - 12 м / с. Температура вночі 2 - 7 ° тепла, вдень 12 - 17 ° тепла. По місту: вночі без істотних опадів, вдень невеликі опади. Температура повітря вночі 5 - 7 ° тепла, вдень 14 - 16 ° тепла.

За даними порталу "Синоптик", у понеділок, 30 березня, в Харкові на протязі усього дня триматиметься хмарна погода. Опадів не передбачається.

picture

Народний прогноз погоди

30 березня відзначається день пам'яті преподобного Олексія, прозваного у народі Олексієм Теплим. На Олексія Теплого, як правило, бурхливо тане сніг. Якщо на Олексія тепло, то весна буде теплою, якщо холодно - весна запізниться. Великі струмки від талого снігу передвіщали мокре літо. У минулі часи казали: "Олексій, чоловік Божий, зиму-зимову нанівець зводить", "Зверху пече - знизу тече".

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що в Харкові на Московському проспекті сталася ДТП, після якого загорілася машина.




Джерело: http://kharkiv.meteo.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися