Нічні вибухи у Харкові: наслідки та ФОТО

Про жертв та постраждалих на даний момент інформації немає

Сьогоднішньої ночі російські окупанти вкотре обстріляли Харків. Ракетні удари було завдано по Київському району міста. Про це повідомляється на сторінці "Поліція Харківської області" у Facebook.

У ніч проти 17 липня мешканці Харкова чули вибухи у Київському районі. За інформацією правоохоронців, Снаряди потрапили до приватного сектору та виробничої п'ятиповерхівки. На цей момент інформація про жертв чи постраждалих встановлюється.

picture

Зазначається, що внаслідок влучення ракет сталося загоряння на території споруди, пошкоджено склопакети та фасад.

picture

На місце події виїжджали працівники слідчо-оперативної групи Харківського районного управління поліції №1. Правоохоронці провели огляд та зібрали речові докази.

picture

У поліції повідомляють, що за цим фактом було порушено кримінальну справу. Санкція статті передбачає покарання у вигляді тюремного ув'язнення на строк до 15 років.

picture

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

 Голова Харківської обласної державної адміністрації Олег Синегубов розповів про нічний обстріл Харкова. За його словами, дві ракети прилетіли до п'ятиповерхової виробничої будівлі у місті Харків. У результаті постраждали. Подробиці читайте у нашому матеріалі.

 Війська РФ планують завдати ракетного удару по одному з великих торгових центрів у Харкові. У зв'язку з цим мешканців Харкова просять дотримуватися правил безпеки та не ігнорувати сигнали повітряної тривоги.

 У Харківській області російська ракета повністю знищила житловий будинок. У поліції опублікували фотографії з місця події. Докладніше читайте у нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися