Яку погоду очікувати харків'янам 2 квітня

Істотних опадів не передбачається

Завтра, 2 квітня, у Харкові та області очікується мінлива хмарність, без опадів. Про це інформує Харківський Гидромитцентр.

Вітер західний, 9 - 14 м / с. Температура вночі 3 - 8 ° морозу, вдень 5 - 10 ° тепла. По місту: температура повітря вночі 4 - 6 ° морозу, вдень 7 - 9 ° тепла.

За даними порталу "Синоптик", у четвер, 2 квітня, перша половина дня у Харкові буде ясною, а після обіду з'являться хмари. Опадів не передбачається.

picture

Народний прогноз погоди

У цей день вшановується пам'ять преподобного Євфросинія Синозерського і святої мучениці Фотіни (Світлани). Наші пращури у цей день зранку виносили з домів на вулицю яскраві льняноткані вироби, розвішували їх на тинах, воротях, хвіртках, прикрашали гілки беріз. У цей час бувають перші грози (більш ранні бувають 23-31 березня), розпускається сіра вільха, якщо немає морозів. У багатьох птахів на початку квітня починається шлюбний період.

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що на Харківщині оприлюднили перелік лікарень, куди госпіталізуватимуть хворих коронавірусом.



Джерело: http://kharkiv.meteo.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися