На Харківщині безвісти зник 13-річний хлопець (ФОТО)

У Мережі опублікували орієнтування

У селі Хорошево, що на Харківщині, зник 13-річний Ян Брикун. Про це повідомляється на сторінці "Пошуково-рятувальний загін "МІЛЕНА" Харків" у Facebook.

За інформацією джерела, хлопець вийшов з дому 1 вересня 2022 приблизно о 8 годині ранку. З того часу він так і не повернувся додому, а його місцеперебування залишається невідомим. Зазначається, що хлопець міг прямувати у бік Харкова.

Особливі прикмети: зріст 155 см, повний зріст, волосся світле, очі сірі.

У день зникнення був одягнений: блакитна футболка, чорні спортивні штани, чорні капці.

Всіх, хто володіє якоюсь інформацією про місцеперебування Яна Брикуна, просять повідомити про це телефонами, вказаними в орієнтуванні.

picture

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

На Харківщині батько відрубав сокирою волосся дочки, після чого дівчинка безвісти зникла. Поліцейські негайно розпочали пошуки зниклої та орієнтували всі патрулі міста та області. Вранці 4 серпня Христину вдалося знайти. Правоохоронці виявили зниклу на залізничному вокзалі Харкова, де вона каталася на роликах.

 У Харкові зловили шахраїв, які обманювали людей в інтернеті. Правоохоронці з'ясували, що група аферистів керувала процесом із харківського слідчого ізолятора.

 У РФ поширили новий фейк про Харків. У Харківській міській раді жорстко відреагували на черговий фейк із боку РФ. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• Російські окупанти обстріляли Харків, внаслідок чого було пошкоджено спортивний комплекс, що знаходився на етапі будівництва.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися