Небо буде ясним: яку погоду очікувати харків'янам 6 квітня

Істотних опадів не передбачається

Завтра, 6 квітня, у Харкові та області очікується мінлива хмарність, без опадів. Про це інформує Харківський Гідрометцентр.

Вітер буде північно-західний, 7 - 12 м / с. Температура вночі від 4 ° морозу до 1 ° тепла, вдень 9 - 14 ° тепла. По місту: температура повітря вночі 0 - 2 ° морозу, вдень 10 - 12 °.

За даними порталу "Синоптик", у понеділок, 6 квітня, в Харкові небо буде ясним до самого пізнього вечора. Опадів не передбачається.

picture

Народний прогноз погоди

6 квітня відзначається Переддень Благовіщення і вшановується пам'ять преподобного Захарія монаха. У народі цей день називався Похвали Богородиці: "На похвал Богородиці і пташечка хвалиться першим яєчком". У давнину примітили: якщо ніч на Захарія тепла - весна дружна буде; якщо зійде до цього дня сніг, значить назовсім, якщо ні - пролежить ще неділю.

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що сьогодні, 5 квітня, вночі в центрі Харкова горіло кафе. За даними співробітників ДСНС, повідомлення про пожежу в кафе "4 сезони" на проспекті Науки, 9 надійшло о 1:17. За адресою виїхали п'ять відділень пожежнорятувальної служби на автоцистернах.




Джерело: http://kharkiv.meteo.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися