Наркотрафік на Харківщині: 1,5 тонни макової соломки завезли під виглядом комбікорму для тварин

Троє харків’ян придбали наркотики у сусідній області.

Харків’янин, перебуваючи у Запоріжжі, відправив собі до Харкова посилку – півтори тонни нібито комбікорму для тварин. "корм" виявився наркотичною речовиною. Чоловікові та його посібникам загрожує ув’язнення. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

Так, зловмисників спіймали, коли 38-річний відправник із своїми двома спільниками — 41 та 42-річними харків’янами 4 жовтня приїхали до пошти забирати "комбікорм". Вантаж був розфасований у 60 полімерних мішків та важив півтори тонни. Чоловіки почали складати мішки у мікроавтобус, але довантажити свій "улов" ділкам не вдалось. Жодного корму там не виявилось, замість цього — 1,5 тонни макової соломки.

Під час подальших слідчих дій правоохоронці також виявили у Харкові підпільний цех на території складського приміщення, де фасували сировину з метою подальшого збуту. Вилучено ще близько 200 кг сировини та спеціальне обладнання.

Правоохоронці затримали чоловіків в порядку ст. 208 КПК України. Наразі прокурорами окружної прокуратури ініційовано перед судом питання про обрання підозрюваним запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Встановлюються джерела постачання наркотичного засобу та особи, причетні до злочинної схеми.

За процесуального керівництва Салтівської окружної прокуратури м. Харкова зловмисникам повідомлено про підозру за фактом незаконного придбання, зберігання особливо небезпечних наркотичних засобів в особливо великих розмірах з метою збуту, вчиненого за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 307 КК України).

GhWzS4PPvvA3iAgNOXtqiagDJ.jpg

5-k_xcMzTHP_fj99vuNlEGesZ.jpg

oHiooggiDt5-xI76476wzBHcx.jpg

q7Ml4rhTpsU9KtVRMn3A4hw1Z.jpg

RdogiIR6QcOImNAywXl5WQ1E2.jpg

zSX17WAYAIL5vIf8ha1Pcklwm.jpg








Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися