В Ізюмі затримали чоловіка, який вбив сина за часів окупації

"Народна міліція" затримувала його, а потім відпустила.

В ході сварки 50-річний чоловік спричинив смертельні тілесні ушкодження постраждалому. Чоловіку повідомлено про підозру у скоєнні злочину. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію відділу комунікації поліції Харківської області.

Поліцейські Ізюмського районного управління поліції встановили, що злочин було скоєно під час окупації міста Ізюм. 14 травня близько 20:00 між 50-річним місцевим мешканцем та його сином виникла сварка. Зловмисник схопив зі столу ніж та наніс чоловіку кілька смертельних ударів. 30-річний постраждалий помер на місці.

Так звана "народна міліція Ізюма" затримала зловмисника, але через декілька днів відпустила його.

Слідчими відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від 7 до 15 років.

11 жовтня зловмиснику повідомлено про підозру у скоєнні злочину та вручено клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

У поліції наголошують, що всі злочини, які були скоєнні під час окупації населених пунктів, будуть виявлені та розкриті, а правопорушники понесуть відповідальність згідно з чинним законодавством.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

В Харківській області знайшли закатовані тіла трьох людей. Люди були захоронені з осколковими пораненнями та без кінцівок.

У Куп’янську-Вузловому правоохоронці виявили захоронення трьох цивільних, вірогідно, місцевих мешканців. Тіла мали ознаки насильницької смерті. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на відділ комунікації поліції Харківської області.

Наразі поліцейські обстежили місця подій, зібрали речдоки та направили їх для проведення експертизи.

13 жовтня в смт Куп’янськ-Вузловий на прибудинковій території правоохоронці виявили могилу, в якій був похований місцевий мешканець. На тілі чоловіка були присутні ознаки насильницької смерті. Товариш 35-річного загиблого розповів, що росіяни звинуватили його у наведенні вогню та вбили. В ніч на 21 вересня військовослужбовець РФ зайшов до нього в квартиру і вистрілив в голову з автоматичної зброї. Під час огляду місця події слідчі зафіксували сліди потраплянь куль і вибуху осколкової гранати. В ході огляду вилучені стріляні гільзи, металеве кільце та важіль УЗРГМ, уламки від гранати.

Також учора, 13 жовтня, в захороненні на узбіччі дороги поліцейські виявили тіло жінки з травматичною ампутацією обох ніг та раною голови. Її особа встановлюється.

В цей же день вилучено скелетоване тіло чоловіка зі слідами осколкового поранення кісток черепа. Його особа також встановлюється. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися