Смертельне ДТП трапилося у Салтівському районі Харкова

Учора вранці автомобіль наїхав на пішохода.

26 жовтня приблизно о 9:25 у Харкові сталася дорожньо-транспортна пригода на вулиці Академіка Павлова. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію відділу комунікації поліції Харківської області.

28-річний чоловік переходив проїжджу частину біля нерегульованого пішохідного переходу. В цей час водій "БМВ-187" скоїв наїзд на пішохода. Від отриманих травм чоловік помер на місці.

Поліція наразі встановлює всі обставини ДТП, вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 8 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

В Ізюмському районі 26 жовтня на ворожу міну наїхав автомобіль піротехніків ДСНС. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію голови Харківської ОВА Олега Синєгубова.

За словами очільника області, попередньо, це була протитанкова міна. У результаті підриву автомобіля 1 людина загинула, 5 осіб отримали поранення. Відомо, що всі поранені шпиталізовані та отримують необхідну медичну допомогу.

Троє поранених, за оцінкою медиків, перебувають у тяжкому стані, двоє  постраждалих отримали поранення середнього ступеня тяжкості.

Олег Синєгубов наголосив, що в області зберігається висока мінна небезпека. Він закликав жителів області бути максимально обережними, не відвідувати лісосмуги, ліси, поля, не ходити узбіччями дороги. Також не можна торкатися незнайомих чи підозрілих предметів. Керівник Харківської ОВА розповів, що наразі можна пересуватися дорогами з твердим покриттям, де уже були проведені роботи з розмінування. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися