У Харкові евакуювали 10 мешканців із багатоквартирного будинку: що сталося

У Київському районі Харкова причиною евакуації стало задимлення в одному з будинків

Вранці 6 листопада в одному з багатоквартирних будинків Харкова трапилася пожежа. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Головного управління ДСНС України у Харківській області. 

В управлінні розповіли, що інформація про пожежу надійшла на номер “101” о 04:48. Займання сталося у Київському районі Харкова на вул. Пушкінській, 18. Загорілась  квартира на 4-му поверсі 6-типоверхового будинку. Коли прибули рятувальники, вогонь охопив територію розміром у 20 кв.м. 

Через пожежу виникло сильне задимлення. Тож рятувальникам довелось евакуювати 10 мешканців з верхніх поверхів будинку. 

У результаті займання постраждало двоє людей: 57-річний чоловік та 64-річна жінка. О 05:22 пожежники локалізували займання, о 06:31 — повністю ліквідували пожежу.

Працювали 2 оперативні відділення ДСНС на автоцистернах та автодрабина.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що 1 листопада харківські рятувальники виїжджали на ліквідацію 12 пожеж, три з яких було спричинено ворожими обстрілами військ РФ. Усі пожежі, спричинені ворожими обстрілами трапились у Куп'янському районі області. 1 листопада о 15:01 рятувальники прибули на пожежу, що трапилася у селищі Дворічна. Там горіла адміністративна будівля медичного закладу на площі приблизно 250 кв.м. Вогнеборці ліквідували пожежу о 16:00.

Також о 16:35 ворожі обстріли спричинили загоряння житлового будинку, гаражу та господарчих споруд на території трьох приватних житлових домоволодінь у селі Петропавлівка. Загальна площа пожежі становила понад 500 квадратних метрів.



Джерело: https://t.me/DSNS_Kharkiv
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися