Небезпечний сусід: вдома у мешканця Харкова поліція виявила загрозу для всієї вулиці

Якщо б небезпечні предмети здетонували, на повітря здійнявся не лише будинок власника.

Восьмого листопада правоохоронці Харкова затримали 33-річного місцевого мешканця відразу за декільками статтями. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію відділу комунікації поліції Харківської області.

Так, вдома зловмисника зберігав наркотичні речовини, пістолети, патрони, гранати. Чоловік не працює, а лише збирає "ходки" – його вже раніше засуджували декілька разів.

За місцем мешкання  чоловіка поліцейські провели санкціонований обшук. В результаті вилучено наркотики, пристрої та приладдя для фасування та зважування наркотиків, 2 пістолети з ознаками переробки, 2 магазини до автоматів, 61 патрон калібру 5,45 мм, а також 7 гранат Ф-1 з запалами до них.

Слідчі відкрили відповідні кримінальні провадження. Чоловіка затримали, йому повідомлено про підозру у вчиненні усіх злочинів.

На теперішній час зловмисник перевіряється на причетність до вчинення тяжких та особливо тяжких злочинів, вчинених на території Харківської області та інших областей України. Встановлюються канали надходження зброї, боєприпасів та вибухівки.

picture

picture

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

На Харківщині сапер втратив частину кінцівки: що трапилося. 7 листопада, під час виконання робіт з розмінування території Харківщини, стався підрив, внаслідок якого сапер отримав поранення. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Міжрегіонального центру гуманітарного розмінування та швидкого реагування.

Так, в наслідок підриву постраждав начальник відділення піротехнічних робіт лейтенант служби цивільного захисту – Сергій Молчанов. Сергій отримав вибухово-осколкове поранення: травматична ампутація правої стопи. Осколкове поранення м'яких тканин правого плеча та голови. Наразі Сергій знаходиться у лікарні, його стан – середньої важкості.

Рятувальники надали реквізити банківської картки для небайдужих, хто може допомогти рятувальнику: 4149 4991 3210 1732 (Молчанов Сергій Вікторович).



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися