Ножем в груди: у Харківській області жінка вбила свого молодого чоловіка (ФОТО)

Жінка одним ударом в груди вбила співмешканця.

Пара посварилася під час розпивання алкогольних напоїв. Жінка схопила ніж та вбила свого чоловіка. Жінці загрожує 15 років тюрми. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію відділу комунікації обласної поліції.

Так, трагедія сталася у Чугуївському районі. Ввечері 11 листопада у селищі Кочеток в одному з будинків пара - 61-річна жінка та 42-річний чоловік – розпивали разом алкогольні напої. В ході сварки жінка схопила ніж зі столу та вдарила чоловіка прямо у груди. Одного удару вистачило, щоб чоловік помер.  

На місце злочину виїжджала слідчо-оперативна група Чугуївського районного управління поліції. Під час огляду поліцейські вилучили ніж, яким було вчинено вбивство.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі.

Жінка затримана в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Їй повідомлено про підозру у вчиненні злочину.

zpJeX87X2-Fkj1GY3oVmt-6JS.jpeg

Zang_fI9JJpLPEpfgbHBR2n7c.jpeg

bWNvh9eQmQ8JUsxs6iHO7UdXU.jpeg

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області на мінах підірвалися три залізничника та електромонтер.

Вчора, 14 листопада, на міні підірвалися три працівники залізниці. Також поранення внаслідок вибуху на міні отримав працівник "Харківобленерго". Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Залізничники отримали поранення біля залізничної станції Цупівка на території Дергачівської громади Харківського району. Їх госпіталізували, медики оцінюють їхній стан як середньої тяжкості. Крім того, поранення внаслідок вибуху міни зазнав 41-річний електромонтер. Його стан середній. Трагедія сталася в районі села Безруки близько 15:00, де на міні підірвалося авто "Харківобленерго".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися