Десятирічна дівчинка пішла з дому пішки з Чугуїва до Борової

На щастя, дитина не натрапила на міни.

У Харківській області розшукували десятирічну дитину, що пішла з дому в деокупованому Чугуїві. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на відділ комунікації поліції Харківської області.

24 листопада близько 18:00 до Чугуївського РУП ГУ НП в Харківській області звернулася стурбована мешканка міста Чугуїв та повідомила про зникнення малолітньої племінниці. До вечора жінка намагалася самостійно знайти дівчинку, а потім звернулася до правоохоронців.

Заявниця розповіла, що між ними виник конфлікт через ігри в Інтернеті, які негативно впливають на дитину. Тому  жінка забрала телефон у дівчинки. Образившись, племінниця написала записку, що йде до селища Борова та втекла з дому.

На пошуки зниклої оперативно залучили максимальну кількість поліцейських.

Менш ніж за дві години правоохоронці знайшли дитину в селищі Борова у родичів.

Поліцейські повернули дитину. Жертвою злочинних посягань вона не стала. З дівчинкою провели профілактичну бесіду.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Новий графік погодинних відключень електроенергії в Харкові та області (АДРЕСИ)

Графік з адресами та часом можна подивитися за посиланням.

АТ "Харківобленерго" опублікувало новий графік погодинних відключень електроенергії у Харкові та Харківській області з 28 листопада до 4 грудня. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію компанії.

Графік так само складається з 12 черг, що діють з 7 ранку до 22 години вечора. Планово світло вимикатимуть не більше, ніж на три години, за умови якщо діють лише планові графіки відключення. При аварійних та екстрених відключеннях світло можуть вимкнути на невизначений термін.

Графік відключень електроенергії з адресами та часом можна подивитися за посиланням.

Наразі у Харківській області без світла залишаються близько 100 тисяч споживачів. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

За словами очільника області, усі споживачі Харкова вже зі світлом. По області залишаються частково без електрики близько 100 тисяч споживачів: частина жителів Ізюмської, Куп‘янської, Борівської громад, а також частина Зміївської, Балаклійської і Шевченківської. Їх енергетики планують заживити протягом дня.

"Процес відновлення триває, на зараз по області та Харкову введені графіки з можливим збільшенням часу відключень для стабілізації системи. Віримо в наші ЗСУ та перемогу над російським тероризмом!", – наголосив Олег Синєгубов.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися