У Харкові вогонь знищив будівлю

Пожежа виникла у літній кухні на території приватного домоволодіння

У Харкові в Немишлянському районі ліквідували загорання в літній кухні. Про це повідомили в ГУ ДСНС України в Харківській області.

За даними співробітників, повідомлення про пожежу на вулиці Воскобійницькій надійшло в Службу порятунку 10 квітня о 9:50.

Відзначається, що на місці було встановлено, що пожежа виникла у літній кухні на території приватного домоволодіння. Площа загоряння склала 6 кв. м. О 10:19 пожежу локалізували, о 10:50 - ліквідували. За попередніми даними, причиною пожежі могло стати коротке замикання електричної мережі.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що на Харківщині в Дергачівському районі внаслідок пожежі загинув чоловік. Зазначається, що на момент прибуття рятувальників горіли домашні речі та меблі на площі близько 15 кв. м. На місці пожежі виявили тіло чоловіка 1954 року народження.

Читайте також: У Харківській області рятувальники до ночі гасили палаючий ліс. Займання сталося в лісництві Вовчанського району. Горіло 10 гектарів сухої трави, сосни та хвойної підстилки. Пожежу гасили більше шести годин.




Джерело: https://kh.dsns.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися