У Харківській області жінка підірвалася на власному городі

Пенсіонерку з численними травмами доставили до лікарні

Сьогодні, 10 квітня, близько 9:30 на Харківщині в селі Новоселівка стався вибух. Про це повідомили в прес-службі ГУНП в Харківській області.

За даними "главку", на власному городі підірвалася місцева 71-річна жінка. Пенсіонерку з численними травмами доставили в лікарню.

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група, керівництво ГУНП в Харківській області та відділення поліції і фахівці вибухотехнічного управління. Правоохоронці встановили, що на прибудинковій території мешканка села під час проведення обробки городу сапкою зачепила невідомий предмет, після чого стався вибух. Речові докази вилучені та направлені на експертне дослідження.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 15, ч. 1 ст. 115 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі. Правоохоронці встановлюють походження вибухонебезпечного предмета та осіб, причетних до злочину.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що у Харкові правоохоронці затримали двох чоловіків, які вночі підірвали банкомат "Приватбанку" на проспекті Перемоги.



Джерело: https://hk.npu.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися