Під Харковом загинуло троє людей: причина невідома (ФОТО)

Люди загинули у своєму будинку.

Учора ввечері у приватному будинку в с. Хорошево Харківського району сталася велика пожежа. Рятувальники зазначають, що пожежа не пов’язана з військовими діями. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію главка ДСНС у Харківській області.

Так, пожежа сталася 8 грудня о 20:58. На момент прибуття рятувальників будинок горів на площі 100 кв.м.

Під час пожежогасіння в осередку пожежі виявлено тіла трьох загиблих осіб, данні про яких наразі з’ясовуються. На місці працювали 4 відділення ДСНС на автоцистернах. О 22:35 ДСНСники локалізували вогонь та о 02:18 ліквідували його. Причина виникнення загоряння встановлюється.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли: 

Вечірні вибухи у Харкові: ракета влучила у житловий будинок

Більшість ракет, що летіли на Харків, збила ППО.

Учора ввечері, близько 21 години харків’яни чули декілька вибухів під час сигналу "повітряної тривоги". У місцевих телеграм-каналах повідомляли про ймовірну роботу ППО, а також, що в одному з районів міста було чутно автоматні черги. Все ж, одна ракета влучила у житловий будинок. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Так, о 21:11 очільник області повідомив, що російські окупанти влучили у приватний будинок в Харківському районі, виникла пожежа в приватному домоволодінні.

"На жаль, є постраждалий чоловік", – написав Синєгубов.

Вже о 21:36 очільник області повідомив про ще трьох поранених: чоловіка та двох жінок.

"Частину російських ракет збили сили ППО.

Одна з ракет влучила у приватне домоволодіння, на жаль, відомо про ще 3 поранених: чоловіка та двох жінок.

Бригади екстреної медичної допомоги працюють на місці", – зазначив Олег Синєгубов.

Також голова ХОВА опублікував фото самого "прильоту" в житловий будинок мирних мешканців Харківщини.

Також за інформацією Генштабу ЗСУ, за добу на Слобожанському напрямку вогневого ураження з мінометів та ствольної артилерії зазнали райони населених пунктів Стрілеча, Тернова, Стариця, Ветеринарне, Гоптівка, Зелене, Огірцеве, Варварівка, Дворічна та Куп’янськ Харківської області. Авіаційного удару окупанти завдали неподалік Кам’янки.

На Куп’янському напрямку противник обороняється. Зафіксовано обстріли з танків та різнотипової артилерії по районах населених пунктів Берестове, Синьківка, Піщане, Першотравневе Петропавлівка, Кислівка, Котлярівка і Табаївка Харківської області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися