У центрі Харкова під час пожежі загинули двоє чоловіків

Пожежа сталася у дев'ятиповерховому будинку

Вчора, 10 квітня, у Харкові на проспекті Науки 41/43 в дев'ятиповерховому будинку сталася пожежа. Про це розповіли у відділі комунікації ГУ ДСНС в Харківській області.

За даними співробітників ДСНС, повідомлення про подію надійшло у службу порятунку о 20:47. Наголошується, що на місце пожежі направили три відділення вогнеборців на автоцистернах та автодрабині. Займання сталося в двокімнатній квартирі на сьомому поверсі. Площа пожежі склала близько 30 квадратних метрів. Із задимленого приміщення рятувальники евакуювали жінку, двох чоловіків врятувати не вдалося. Їх вік і особисті дані встановлюються.

О 23:28 пожежу ліквідували. Причина її виникнення встановлюється.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що в Немишлянському районі Харкова ліквідували загорання в літній кухні. Відзначається, що на місці було встановлено, що пожежа виникла у літній кухні на території приватного домоволодіння. Площа загоряння склала 6 кв. м. О 10:19 пожежу локалізували, о 10:50 - ліквідували. За попередніми даними, причиною пожежі могло стати коротке замикання електричної мережі.




Джерело: https://kh.dsns.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися