У Харкові легковик врізався в огорожу і перекинувся

У результаті аварії постраждав водій

Вчора, 10 квітня, вранці у Харкові на вулиці Полтавський Шлях біля будинку №155 сталася дорожньо-транспортна пригода. Про це розповіли у відділі комунікації патрульної поліції в Харківській області.

Правоохоронці зазначили, що за попередньою інформацією водій автомобіля "Lada" не врахував дорожньої обстановки, не впорався з керуванням та скоїв наїзд на перешкоду - паркан.

У результаті ДТП медики "швидкої" допомоги відвезли до лікарні водія авто з численними травмами. Слідчо-оперативна група одного з відділів Нацполіції встановлює всі обставини аварії.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що вчора, 10 квітня, у Харкові зіткнулися легковий автомобіль і карета швидкої допомоги. За даними "главку", дорожньо-транспортна пригода сталося близько 22:00 поблизу 5-го кілометра кільцевої дороги. За попередньою інформацією слідчих, автомобіль "Daewoo Sens" під керуванням 27-річної жінки, рухався з боку вулиці Олександра Зубарєва в напрямку проспекту Гагаріна, виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з каретою швидкої.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися