Переможець по життю: на Салтівці чоловік намагався пограбувати магазин

Чоловік намагався пограбувати крамницю поряд з патрульними.

Сьогодні вночі, під час патрулювання Салтівського району, патрульні почули звук розбиття скла. Поліцейські негайно почали обстежувати прилеглу територію. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію патрульної поліції Харківської області.

Неподалік, на вулиці Тракторобудівників, правоохоронці виявили та затримали чоловіка, який проник до торговельного приміщення. В руках у нього був поліетиленовий мішок з цеглиною всередині. Також на фасаді магазину патрульні побачили розбиту електрощитову.

Під час спілкування з поліцейськими громадянин зізнався, що він зламав корпус електрощитової, аби вимкнути сигналізацію, розбив скло, щоб проникнути до приміщення та здійснити крадіжку.

Для встановлення обставин події патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу. Надалі справою займуться слідчі, які також перевірять імовірну причетність чоловіка до аналогічних крадіжок, скоєних раніше на території Салтівського району.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Графік погодинних відключень у Харкові та області на 12-18 грудня

Перелік адрес розширено, щоб графік відключень був більш рівномірним. АТ "Харківобленерго" оновило графік погодинних відключень світла у Харкові та області. Новий графік діятиме з 12 по 18 грудня.

Перелік адрес, де вимикатимуть світло надав начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов. Графік можна подивитися за посиланням

У Харкові запускають новий автобусний маршрут

Автобус вийшов на маршрут вже сьогодні.

У Холодногірському районі Харкова запускають новий автобусний маршрут. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. Автобус №100е починає роботу і вийшов на маршрут у вівторок, 13 грудня. Як повідомили у Департаменті інфраструктури, це пов’язано з необхідністю забезпечення пасажирських перевезень жителів Холодногірського району. Автобус №100е курсуватиме так: ст. м. "Холодна гора" - вул. Полтавський Шлях - вул. Холодногірська - вул. Новий Побут (коло тролейбуса).



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися