У Харкові загорілася житлова триповерхівка: рятувальники евакуювали людей (ФОТО)

Причина пожежі наразі встановлюється.

На пожежі в Харкові вогнеборці врятували життя двом мешканкам житлової триповерхівки. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з повиланням на інформацію главку ДСНС у Харківській області.

13 грудня о 20:47 на номер “101” надійшло повідомлення про пожежу у м. Харкові на вул. Великій Гончарівській, 11. Загоряння виникло у квартирі на першому поверсі житлової триповерхівки.

До місця події негайно виїхали 2 оперативні відділення 3-ї ДПРЧ. На момент їх прибуття площа пожежі склала 20 кв.м.

В її осередку рятувальники знайшли господарку оселі, 1963 року народження, і негайно вивели її на зовні. Жінка отримала опіки правої верхньої кінцівки.

Із сусідньої квартири вогнеборці врятували ще одну жінку, 1968 року народження. Їй загрожувала смертельна небезпека від задимлення. Ще 5 мешканців цього будинку було евакуйовано на свіже повітря.

О 21:25 пожежу локалізували, о 22:41 повністю ліквідували. Причина виникнення загоряння встановлюється.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Спроба наступу на Харківщині – Генштаб

Також ворог завдав ракетного удару по цивільній інфраструктурі області.

За минулу добу підрозділи Сил оборони України відбили атаки російських загарбників в районі населеного пункту Гряниківка Харківської області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на ранкове зведення Генерального Штабу ЗСУ.

На Слобожанському напрямку ворог обстріляв райони населених пунктів Стрілеча, Стариця, Тихе, Амбарне, Вільхуватка, Хатнє, Мілове, Дворічна та Красне Харківської області.

На Куп’янському напрямку обстрілів з танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії зазнали райони населених пунктів Куп’янськ, Котлярівка, Кислівка, Табаївка і Берестове на Харківщині.

Треба знати в обличчя: хто відавав накази стріляти по Харкову та області

Штурм Харкова та області відбувався за їхніми наказами.

Служба безпеки України, у співпраці з Нацполіцією та Офісом Генерального прокурора, продовжує викривати воєнних злочинців країни-агресора. У результаті слідчих дій встановлено особи шістьох представників вищого командування Західного військового округу зс рф, які брали участь у плануванні, підготовці та веденні бойових дій проти Сил оборони на східному фронті. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію прес-центру СБУ.

На початку повномасштабного вторгнення вони віддавали накази російським військам на "прорив" державного кордону України і штурму населених пунктів Харківської області. Крім цього, високопосадовці країни-агресора сприяли створенню окупаційних адміністрацій рф під час тимчасового захоплення частини регіону.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися