У Харківській області через погодні умови буксували карети «швидкої» та вантажівки

Вантажівки перегородили виїзд на трасу.

Протягом доби рятувальники Харківського гарнізону ДСНС чотири рази надавали допомогу водіям, які опинились у складних ситуаціях через погодні умови. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію главку ДСНС області.

Загалом було вивільнено зі складних ділянок доріг три вантажівки та дві карети швидкої допомоги.

Також допомагали водіям і рятувальники Луганського гарнізоні, які працюють нараз на Харківщині.

Рятувальники в смт Нова Водолага на Харківщині відбуксирували дві вантажівки, що через складні погодні умови перегородили виїзд на трасу.

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Спроба наступу на Харківщині – Генштаб

Також ворог завдав ракетного удару по цивільній інфраструктурі області. За минулу добу підрозділи Сил оборони України відбили атаки російських загарбників в районі населеного пункту Гряниківка Харківської області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на ранкове зведення Генерального Штабу ЗСУ.

На Слобожанському напрямку ворог обстріляв райони населених пунктів Стрілеча, Стариця, Тихе, Амбарне, Вільхуватка, Хатнє, Мілове, Дворічна та Красне Харківської області. На Куп’янському напрямку обстрілів з танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії зазнали райони населених пунктів Куп’янськ, Котлярівка, Кислівка, Табаївка і Берестове на Харківщині.

"Будемо робити бізнес": на Харківщині вже почали незаконно рубати ялинки до Нового Року

Деякі лісгоспи в області заміновані.

У Харківській області вже почали виявляти людей, які хочуть безкоштовно встановити собі ялинку вдома та ще й продати новорічне дерево без дозволу. Проте таким "розумникам" доведеться заплатити штраф, в декілька разів більший, чим ця ялинка коштувала б на ялинковому базарі. Про факти таких незаконних порубок в ефірі "Українського радіо. Харків" розповів начальник відділу організації охорони й захисту лісу Харківського обласного управління лісового та мисливського господарства Сергій Желтоног, інформують "Коментарі. Харків".

"В лісових насадженнях області наразі працює 35 рейдових бригад. Вже провели 65 спільних рейдів. В цьому році оформили шість адмінматеріалів. На громадян накладається штраф у розмірі від 510 до 1020 гривень. Крім того, стягується ще шкода, яка становить мінімально 600 гривень та вилучається незаконно здобута новорічна ялинка", — розповів він.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися