Яку погоду очікувати харків'янам 12 квітня

Істотних опадів не передбачається

Завтра, 12 квітня, у Харкові та області очікується мінлива хмарність, вночі місцями невеликий дощ, вдень без опадів. Про це інформує Харківський Гідрометцентр.

Вітер буде північно - західний, 7 - 12 м / с, вдень місцями пориви 15 - 20 м / с. Температура вночі сильні заморозки 0 - 5 °; вдень 9 - 14 ° тепла. По місту: Температура повітря вночі сильні заморозки 0 - 2 °, вдень 10 - 12 °.

За даними порталу "Синоптик", у неділю, 12 квітня, хмари, які з'являться у Харкові вдень, протримаються недовго, ввечері очікується ясна погода. Опадів не передбачається.

picture

Народний прогноз погоди

12 квітня вшановується пам'ять преподобного Івана Ліствичника. 12 квітня в давнину спостерігали за птахами: якщо дикі качки прилітали жирні – весна буде холодна і довга; а якщо раптом припиняється тяга вальдшнепів — чекай скорого похолодання чи снігу. У цей час лопаються бруньки у клена.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що за останню добу в Харківській області підтвердили два нових випадки захворювання коронавірусом. Примітно, що за добу в Україні зафіксували 308 нових випадків коронавірусу.



Джерело: http://kharkiv.meteo.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися