Поліція Харківщини затримала чоловіка, що порізав ножем жінку у неї вдома

Жінка вижила, її прооперували.

Зловмисник прийшов в гості до потерпілої та її чоловіка і ледь не вбив господарку оселі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

Під час досудового розслідування слідчі з’ясували, що 26 грудня до подружжя прийшов 48-річний знайомий, з яким вони розпивали спиртні напої. Під час застілля між господаркою та гостем виникла сварка. Жінка пішла відпочивати до іншої кімнати. Зловмисник схопив зі столу кухонного ножа, зайшов до кімнати жінки та вдарив її у живіт ножем. Після чого порушник спокійно пішов додому.

Постраждалу госпіталізували до лікарні та прооперували.

Слідчим відділу поліції № 3 ХРУП № 1 відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, санкція статті передбачає до 8 років позбавлення волі.

Правопорушника затримано у порядку статті 208 Кримінального  процесуального кодексу України та повідомлено про підозру у скоєнні злочину.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові та області визначилися з комендантською годиною на Новий Рік

Очільник поліції області повідомив, які правила діятимуть у новорічну ніч.

Дія комендантської години на Харківщині у ніч з 31 грудня на 1 січня збережеться як у звичайні дні і триватиме з 23:00 до 5:00 години. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника ГУ НП в Харківській області Володимира Тимошка.

Очільник поліцейського главку нагадав, що вимоги комендантської години діятимуть незалежно від того, святковий чи будній день.

"Перебувати на вулиці та в інших громадських місцях в цей період заборонено, - зазначив Володимир Тимошко. - Поліцейські ретельно перевірятимуть порушників комендантської години, їх документи, доставлятимуть до підрозділів поліції для встановлення особи".

Виходити під час комендантської години можна тільки у разі отримання сигналу про повітряну тривогу, аби дістатися найближчого укриття. При цьому обов’язково мати з собою документ, який посвідчує особу.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися