Забив до смерті вагітну дружину – суд Харківщини виніс вирок садисту

Жінка була на сьомому місяці вагітності.

Прокурори у суді довели, що у вересні 2020 року чоловік знаходився вдома зі своєю дружиною, яка перебувала на 7-ому місяці вагітності. Проте раптово у подружжя виникла  сварка. Після цього чоловік  почав бити дружину руками та ногами по всьому тілу. Від отриманих травм жінка померла разом з дитиною, яку носила під серцем. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

Крім того, під час досудового розслідування встановлено, що у 2020 році чоловік був засуджений вироком Чугуївського міського суду Харківської області за ч. 2 ст. 125 КК України. Йому призначили покарання у виді 200 годин громадських робіт, від відбування якого він ухилявся. 

За підтримання публічного обвинувачення прокурорами Чугуївської окружної прокуратури Харківської області суд визнав винним раніше судимого 50-річного чоловіка за фактом умисного вбивства вагітної жінки (п. 2 ч. 2 ст. 115 КК України) та за фактом ухилення від покарання, не пов'язаного з позбавленням волі (ч. 2 ст. 389 КК України). Йому призначено покарання у виді 15 років позбавлення волі. 

19 грудня 2022 року колегія суддів Зміївського районного суду Харківської області винесла обвинувальний вирок стосовно чоловіка. Наразі триває строк на його апеляційне оскарження.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

На Харківщині підірвався автомобіль з подружжям —чоловік помер на місці

За процесуального керівництва Дергачівської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

За даними слідства, 30 грудня у с. Борщова Харківського району біля лісу автівка, в якій перебувало подружжя, наїхала на вибуховий пристрій.

65-річний чоловік загинув на місці. Його 63-річна дружина отримала травми, наразі вона перебуває у лікарні.

Досудове розслідування проводять слідчі ВП №1 Харківського районного управління поліції №2 ГУНП в Харківській області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися