Грабіж на Салтівці у Харкові – вирок суду

Чоловік пограбував жінку прямо на вулиці.

Прокурори довели вину 27-річного раніше судимого чоловіка, який у період іспитового строку вчинив новий злочин. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

У жовтні 2022 року зловмисник напав на жінку, повалив її на землю та відібрав рюкзак, у якому знаходились гроші, мобільний телефон та банківська картка потерпілої, після чого покинув місце злочину.

Засуджений вирішив зняти гроші з картки жінки. Використовуючи викрадений мобільний телефон, він дізнався пін-код банківської картки та таким чином отримав змогу зняти готівку.

За підтримання публічного обвинувачення прокурорами Салтівської окружної прокуратури м. Харкова суд визнав винним харків’янина у грабежі, викраденні офіційних документів та крадіжці (ч. 4 ст. 186, ч. 1 ст. 357, ч. 4 ст. 185 КК України). Йому призначено покарання у виді 8 років 1 місяця позбавлення волі.

У судовому засіданні чоловік визнав свою вину.

Вироком Московського районного суду м. Харкова чоловіка визнано винним. Наразі триває строк на апеляційне оскарження.

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Обстріли Харківської області за 5 січня – Генштаб

Російські війська продовжують жорстокий обстріл міст та сел Харківської області. За даними Генштабу ЗСУ, на Слобожанському напрямку ознак формування наступальних угруповань противника не виявлено.

На Слобожанському напрямку танкових, мінометних та артилерійських обстрілів зазнали райони населених пунктів Красне, Стариця, Огірцеве, Гатище, Вовчанськ, Устинівка, Фиголівка та Дворічна Харківської області.

На Куп’янському напрямку під вогневе ураження потрапили райони 20 населених пунктів. Серед них – Іванівка, Масютівка, Куп’янськ, Западна, Вільшана, Берестове, Кислівка, Котлярівка і Крохмальне на Харківщині.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися