У Харкові у наркодилера вилучено «Альфа-PVP» на 6 мільйонів гривень (ВІДЕО)

Мешканця Харкова затримали під час «роботи».

Фігурант займався збутом гуртових партій заборонених речовин. Дилера затримали, коли він у лісосмузі робив чергову схованку з великою кількістю психотропів –  "мастер-клад". Нині йому повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід – тримання під вартою без права внесення застави. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

Під час відпрацювання оперативної інформації працівники управління боротьби з наркозлочинністю в Харківській області ДБН НП України спільно зі слідчими Красноградського районного відділу поліції  затримали 31-річного харків’янина. Чоловік на узбіччі дороги поблизу села Зоряне  у лісопосадці зробив "мастер-клад" - велику закладку із забороненими речовинами.

Встановлено, що чоловік працював на Інтернет-крамницю з продажу психотропних речовин. З метою конспірації для зберігання та фасування "товару" він орендував кімнату в одному з готелів міста. Надалі  збував психотропи гуртовими партіями по території міста та області, а гроші отримував на банківську карту.

В ході огляду місця події на території лісосмуги правоохоронці вилучили близько 3 кг "Альфа-PVP", а  під час слідчих дій в орендованій кімнаті – ще 8 кг аналогічних психотропних речовин. Крім того, вилучено автомобіль зловмисника, який він використовував у своїй злочинній діяльності.

Виявлені психотропні речовини  скеровано на проведення експертних досліджень, а їх орієнтовна вартість за цінами "чорного" ринку становить 6 мільйонів гривень.

Слідчі повідомили зловмиснику про підозру за ч. 3 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів в особливо великих розмірах) Кримінального кодексу України. Красноградський районний суд Харківської області обрав йому запобіжний захід у вигляді безальтернативного тримання під вартою.

За вчинене затриманому загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.


Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Обстріли Харківської області за 5 січня – Генштаб

Російські війська продовжують жорстокий обстріл міст та сел Харківської області. За даними Генштабу ЗСУ, на Слобожанському напрямку ознак формування наступальних угруповань противника не виявлено.

На Слобожанському напрямку танкових, мінометних та артилерійських обстрілів зазнали райони населених пунктів Красне, Стариця, Огірцеве, Гатище, Вовчанськ, Устинівка, Фиголівка та Дворічна Харківської області.

На Куп’янському напрямку під вогневе ураження потрапили райони 20 населених пунктів. Серед них – Іванівка, Масютівка, Куп’янськ, Западна, Вільшана, Берестове, Кислівка, Котлярівка і Крохмальне на Харківщині.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися