Підпалили нежитлову будівлю: в Харкові патрульні врятували двох чоловіків

Харків'яни знаходилися в палаючому будинку

Харківські патрульні врятували двох чоловіків, які знаходилися в палаючому будинку. Про це повідомили у відділі комунікації патрульної поліції Харківської області.

Відзначається, що патрулюючи Індустріальний район, правоохоронці помітили полум'я на території нежитлового приміщення. Після телефонного дзвінка на лінію "101" патрульні почали оглядати прилеглу територію. З палаючого будинку чулися чоловічі голоси. Як стало відомо згодом, два чоловіки перелізли через паркан, проникли до даного приміщення і розпалили в ньому багаття, щоб зігрітися.

Через деякий час вогонь перекинувся на повалене сміття, що знаходилось в приміщенні і перекрило шлях на вулицю. Спроби чоловіка загасити полум'я самотужки не дали ніяких результатів, тому вони почали кликати на допомогу.

Патрульні з допомогою вогнегасника розчистили прохід від полум'я і евакуювали громадян. Через деякий час прибули рятувальники і загасили пожежу. На місце прибула слідчо-оперативна група, яка в подальшому встановлювала обставини події.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що сьогодні, 16 квітня, о 2:50 на ТЦ "Барабашово" (вул. Амурська) гасили велику пожежу.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися