Ледь не вбив жінку та дитину – у Харкові затримали маніяка

Чоловік прийшов у гості та ледь не вбив жінку з дитиною.

Вночі чоловік зайшов до кімнати, де спала потерпіла та її неповнолітня донька й почав наносити їм ножові поранення. 41-річну жінку та 12-річну дівчину госпіталізували до лікарні. Медики оцінюють їх стан як задовільний. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

23 січня до відділу поліції № 1 Харківського районного управління поліції № 3 надійшло повідомлення від медиків про те, що до лікарні доставлені жінка та її малолітня дитина з ножовими пораненнями.

Поліцейські встановили, що 38-річний нападник перебував у гостях в родині потерпілих, де вживав спиртні напої. Господарі залишили чоловіка переночувати. Вночі чоловік зайшов до спальні, де спала потерпіла та її донька й завдав їм чисельні ножові поранення.

Речові докази вилучені та направлені на експертне дослідження.

Зловмисник затриманий у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 15, ч. 2 ст. 115  (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від 10 до 15 років.

Слідчі дії тривають.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Наступ російських військ на Харківщині: що відомо

За минулу добу з 23 на 24 січня російські війська намагалися вести наступ на одному з напрямків у Харківській області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального Штабу ЗСУ.

Як повідомляють у Генштабі, наступальні дії ворога на Куп’янському напрямку виявилися безуспішними та усі атаки противника відбито українськими Силами оборони..

На Слобожанському напрямку обстановка без суттєвих змін, наступальних угруповань противника не виявлено.

В той же час, обстрілів зазнали райони населених пунктів Гур’їв Козачок, Стрілеча, Слобожанське, Зелене, Тернова, Стариця, Вовчанськ, Землянки, Новомлинськ, Кам’янка та Красне Перше на Харківщині.

На Куп’янському напрямку противник обстріляв райони населених пунктів Дворічна, Гряниківка, Куп’янськ, Кучерівка, Кислівка, Крохмальне, Берестове та Кругляківка Харківської області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися