У Харкові сталася ДТП: жінка загинула на місці

Особу жінки не встановлено.

У Немишлянському районі Харкова під колеса транспортного засобу потрапила невстановлена жінка, яка перебувала на проїжджій частині. Від отриманих травм постраждала загинула на місці. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

26 січня близько 19:10 в районі перехрестя проспекту Героїв Харкова та бульвару Богдана Хмельницького 43-річний водій автомобіля "Toyota Camry” скоїв наїзд на жінку-пішохода, яка у темному одязі перебувала на проїжджій частині. Особа загиблої встановлюється.

Слідчими відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі строком до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Поліція нагадує пішоходам про необхідність використання в умовах недостатньої видимості світловідбиваючих елементів на одязі або ліхтариків.

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Обстріл Харківщини на 28 січня: постраждали більше двадцяти населених пунктів

Російські окупанти протягом доби здійснили авіаційні, ракетні обстріли та з реактивних систем залпового вогню. Внаслідок ударів російської федерації по цивільній інфраструктурі міст Кіндрашівка Харківської області, Часів Яр Донецької області, селища Камишани та міста Херсон є загиблі та поранені серед мирного населення. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генштабу ЗСУ.

На Куп’янському напрямку противник обороняється. На Слобожанському напрямку обстановка без суттєвих змін, наступальних угруповань противника не виявлено.

На Слобожанському напрямку противник не припиняє обстрілів населених пунктів вздовж лінії зіткнення. Вогневого ураження зазнали райони понад тридцяти населених пунктів, серед них: Ветеринарне, Козача Лопань, Веселе, Вовчанськ, Гур’їв Козачок, Красне, Стариця, Охрімівка, Варварівка, Бударки, Білий Колодязь, Мілове, Новомлинськ, Дворічна, Западне та Куп’янськ Харківської області.

На Куп’янському напрямку противник завдав вогневого впливу по районах населених пунктів – Дворічне, Синьківка, Кучерівка, Іванівка, Котлярівка, Іванівка, Кислівка, Крохмальне і Берестове Харківської області.

За інформацією начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова, У с. Кіндрашівка Куп'янського району обстрілами пошкоджено будівлю ліцею. У с. Глибоке Харківського району пошкоджено приватний будинок.

За даними Обласного центру екстреної медичної допомоги, у с. Петропавлівка Чугуївського району поранення отримав цивільний чоловік 49 років. Госпіталізований у стані середньої тяжкості.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися