У Харкові розшукують неповнолітню: що сталося

Дівчина пішла з дому і не повернулась

Харківське районне управління поліції № 2 встановлює місцезнаходження Аліси Піляєвої, 2009 року народження. Відомо, що дівчина 1 лютого пішла з дому та не повернулась. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

Прикмети дівчини:

  • на вигляд 13 років,

  • зріст 140 см,

  • повної статури,

  • темно-русяве волосся, зачіска каре, карі очі.

Дівчина була одягнена у куртку до коліна кольору хакі, чорні штани, чорну шапку, чорні уггі з опушкою.

“Шановні громадяни, якщо ви маєте будь-яку інформацію про розшукувану, просимо повідомити за телефонами: (057) 738-30-24, 063-53-05-200, 102 або іншими доступними способами”, - звернулися до містян в поліції.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що патрульні нагадали харків’янам про дотримання безпечної поведінки на льоду. Правоохоронці відвідали водойми Харкова та провели профілактичні бесіди з їх відвідувачами. У поліції наголосили, що температура повітря коливається, а отже тонкий шар криги, який утворився, може бути оманливим, а наслідки — фатальними. Інспектори відділу зв'язків з громадськістю провели бесіди з рибалками, підлітками та їхніми батьками про небезпеку на кризі. Нагадали містянам, як потрібно поводитись, щоб не провалитись під лід та як діяти, коли це сталося.

“Пам‘ятайте, ваша безпека залежить від вас, тож двічі обміркуйте, перш ніж ступити на лід!”, - наголосили в поліції.  

У ДСНС повідомили, що з початку зими на водоймах Харківської області загинули вісім людей, серед них — дитина. Четверо загиблих — рибалки.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися