Конфлікт на підприємстві: в Харкові поліція розслідує нічну стрілянину

У результаті інциденту ніхто не постраждав

Харківські правоохоронці розслідують обставини конфлікту зі стріляниною, що сталася сьогодні вночі на Великій Панасівській. Про це розповіли у відділі комунікації Нацполіції в Харківській області.

Нагадаємо, вчора вночі інтернет користувачі повідомили про перестрілку біля палацу спорту "Локомотив". Очевидці відзначають, що невідомі відкрили вогонь по активістах неназваної громадської організації. У свою чергу ті, на кого було скоєно напад стверджували в соцмережах, що приїхали на підприємство, яке нібито незаконно працює вночі.

picture

У прес-службі "главку" підтвердили інформацію про інцидент. За даними поліцейських, вчора, 17 квітня, о 22:30 на територію підприємства зайшла група громадян, щоб перевірити можливе порушення законодавства. Співвласник цеху заявив, що активісти не надали жодних документів і вели себе агресивно. У відповідь 41-річний чоловік зробив по візитерам кілька пострілів із травматичної зброї. В результаті інциденту ніхто не постраждав.

picture

З місця події правоохоронці вилучили дві гільзи і пістолет "Форт 12Р". Слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 296 КК України (хуліганство із застосуванням зброї"). Відзначимо, що в соціальних мережах активісти заявляли про те, що в нападі на них брав участь співробітник правоохоронних органів, однак в даних поліції фігурує лише один учасник конфлікту.

picture

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що підприємця з Харківської області підозрюють у крадіжці бюджетних коштів.



Джерело: https://hk.npu.gov.ua/ru/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися