Учора харків’яни чули вибухи: хто винен

Патрульні Харкова затримали чоловіка, що налякав місцевих мешканців.

Патрульні затримали чоловіка, який, імовірно, запускав феєрверки у дворі житлового будинку в Харкові. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Патрульної поліції Харківської області.

Учора, близько 20-ї години вечора, на лінію 102 надійшов виклик про те, що на вулиці Валентинівській у дворі житлового будинку невідомі запускають феєрверки.

Патрульні негайно прибули на місце. Обстеживши прибудинкову територію, правоохоронці виявили чоловіка, поруч з яким лежали залишки використаних феєрверків.

У розмові з інспекторами чоловік зізнався, що саме він запускав феєрверки, аби вразити дівчину.

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу. Надалі слідчі встановлять всі обставини події.

"Шановні громадяни, нагадуємо, що на Харківщині суворо заборонено використання піротехнічних засобів, незалежно від классу", – звертаються поліцейські до громадян.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Обстріл Харківської області на 15 лютого: росіяни атакували Гряниківку

Противник, намагаючись взяти під повний контроль Донецьку та Луганську області, продовжує зосереджувати основні зусилля на веденні наступальних дій на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Шахтарському напрямках. Високою залишається загроза подальших російських авіаційних та ракетних ударів по всій території України. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального штабу ЗСУ.

За минулу добу підрозділи Сил оборони відбили атаки окупантів в районах  понад 20 населених пунктів. Серед них – Гряниківка Харківської області.

На Слобожанському напрямку ознак формування наступальних угруповань ворога не виявлено. Противник не припиняє мінометних та артилерійських обстрілів позицій наших військ, а також населених пунктів поблизу лінії зіткнення. Ворожих обстрілів зазнали райони населених пунктів Ветеринарне, Гранів, Баранівка, Стрілеча, Красне, Тернова, Глибоке, Вовчанськ, Вовчанські Хутори, Землянки, Рублене, Чугунівка, Красне Перше, Новомлинськ, Дворічна, Куп’янськ та Рідкодуб на Харківщині.

На Куп’янському та Лиманському напрямках противник обстріляв з танків, мінометів та артилерії понад 20 населених пунктів, включаючи Крохмальне, Берестове і Табаївку Харківської області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися