Кого виявили поліцейські Харкова на станціях метро

У ході відпрацювання міста було затримано декілька осіб.

Минулої доби в ході відпрацювання території міста та області поліцейські виявили факт незаконного обігу наркотиків. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Порушника викрили працівники відділу поліції в метрополітені у вестибюлі станції. У 44-річного мешканця Харківської області вилучили речовину, схожу на канабіс. Відкрито кримінальне провадження.

На іншій станції метро поліцейські виявили 35-річного харків’янина, який розшукувався правоохоронними органами за вчинення розбою. Чоловіка передали ініціатору розшуку.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Що буде у центрі міста на річницю повномасштабного вторгнення рф в Україну.

"Бузок" запрошує на фотовиставку до річниці повномасштабного вторгнення рф в Україну. Експозиція триватиме з 24 лютого по 5 березня. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

У виставковому центрі "Бузок" відбудеться фотовиставка "Відчуття війни", присвячена річниці повномасштабного вторгнення рф в Україну. Виставка фокусується на історіях людей і засвідчує те, як змінилося буття через війну. Кожна історія та фото – від  звичайної людини, яка в одну мить втратила минуле, майбутнє – і стали головними героями фотовиставки.

"Війна – найгірше породження людства. Ані фільми, ані книги, ані фотографії не можуть передати цей жах. Внаслідок російської агресії зруйновані або сильно постраждали багато населених пунктів України, зокрема й друге за величиною місто Харків. Тисячі людей були змушені рятуватися від бомбардувань. Значна частина жителів залишилася в рідному місті, частина – повернулася після деокупації Харківської області. Ними і були надані фото для участі у виставці. Це свідчення того, як харків’яни ставляться до своєї Батьківщини. Війна не зламала, а згуртувала українців", – розповіли організатори заходу. Відвідати захід у виставковому центрі "Бузок" можна з 24 лютого по 5 березня. Адреса: вулиця Сумська, 25.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися