Горів кінотеатр: в одному з харківських ТЦ сталася пожежа

З будівлі торгового центру вивели на вулицю 15 осіб

Сьогодні, 22 квітня, вдень сталася пожежа в ТРЦ "Дафі" (вул. Героїв Праці, 7). Про це повідомили у відділі комунікації ГУ ДСНС в Харківській області.

За даними відомства, повідомлення про займання надійшло в Службу порятунку о 12:21. Зазначається, що до місця пожежі було направлено 7 автоцистерн, 2 автодрабини та одне відділення газодимозахисної служби.

О 12:37 у кінопроекторній кімнаті відбулася локалізація пожежі. Рятувальники продовжують працювати на місці. Співробітники ДСНС також повідомили, що з будівлі ТРЦ вивели на вулицю 15 осіб. Постраждалих немає.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в одному зі спальних районів Харкова спалили мікроавтобус. Відзначається, що мікроавтобус Volkswagen Transporter загорівся біля адмінбудівлі. Під час пожежі автомобіль зрушив з місця і в'їхав у фасад цього будинку. Вогонь від мікроавтобуса перекинувся на обробку фасаду. До місця події прибуло 2 відділення Служби порятунку на автоцистернах. На момент прибуття рятувальників загальна площа пожежі становила близько 10 кв. м.



Джерело: https://kh.dsns.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися