Два тижні не виходив на зв'язок: у Харкові знайшли труп чоловіка

Поліція встановлює обставини смерті чоловіка

У Харкові знайшли труп чоловіка, який два тижні не виходив на зв'язок. Про це повідомили в прес-службі Нацполіції в Харківській області.

За даними правоохоронців, до Київського відділу поліції надійшла заява від 52-річного чоловіка. Він розповів, що його товариш, який проживає в селищі Жуковського в Харкові, з 9 квітня не виходить на зв'язок. Він вважає, що з його знайомим щось сталося. Також заявник додав, що родичі чоловіка знаходяться за межами України.

Так, 22 квітня за вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група та керівництво Київського відділу поліції. У квартирі поліцейські виявили 51-річного чоловіка без ознак життя. Під час огляду судово-медичні експерти не виявили на тілі видимих ознак насильницької смерті.

Тіло чоловіка направлено в морг для встановлення причин смерті. Інформація про подію внесена до Єдиного обліку Київського відділу поліції. Перевірка триває.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що вчора, 22 квітня, в Слобідському районі Харкова жінка вистрибнула з вікна 13 поверху.



Джерело: https://hk.npu.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися