У Харкові евакуювали мешканців будинку: що сталося

На місці пожежі рятувальники виявили тіло літнього чоловіка

У суботу, 11 березня, о 13:35 виникла пожежа у підвалі 5 поверхового житлового будинку. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Головного управління ДСНС України у Харківській області.

Будинок розташований за адресою: пр-т. Гагаріна 193-а, м. Харкова. На площі 8 кв.м горіли домашні речі та меблі. Через сильне задимлення під’їзду рятувальники  евакуювали 40 мешканців будинку. Під час розвідки на місці пожежі рятувальники виявили тіло чоловіка 1952 року народження.

З вогнем боролись фахівці 6 оперативних відділень ДСНС. Спільними зусиллями рятувальникам вдалось о 15:39 локалізувати та о 16:55 ліквідувати дану пожежу. За попередніми даними причиною виникнення пожежі стало дія джерела запалення вогневого впливу.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що триває триста вісімдесят друга доба російського широкомасштабного вторгнення. На Слобожанському напрямку оперативна обстановка залишалась стабільною. При цьому противник продовжує інженерне обладнання місцевості у прикордонних районах Брянської та Курської областей. На Куп’янському та Лиманському напрямках противник зберігав свою суттєву військову присутність у прикордонних з Україною районах. Такі заходи ворог вчиняє, щоб не допустити перекидання наших підрозділів на інші напрямки. Також, протягом попередньої доби, окупанти безрезультатно намагалися прорвати оборону наших військ. Вони здійснили артилерійські обстріли районів 13 населених пунктів вздовж лінії бойового зіткнення. Зокрема під ворожий вогонь потрапили населені пункти Дворічна, Гряниківка, Масютівка, Кислівка та Піщане Харківської області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися