На вибуховому пристрої підірвався директор харківського автотранспортного підприємства

Валерій Дробушко знаходився в автомобілі під час вибуху у піщаному кар’єрі.

24 березня у с. Сороківка Харківського району на невідомому вибуховому пристрої підірвався вантажний автомобіль МАЗ місцевого підприємства. 56-річний водій авто отримав вибухову травму та був госпіталізований.

64-річний директор підприємства від отриманих внаслідок вибуху травм, на жаль, загинув. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Пізніше Харківська міська рада повідомила, що загиблим виявився директор транспортного підприємства Харкова Валерій Дробушко.

"Валерій Олександрович працював у сфері автоперевезень десятки років. Керував автотранспортними підприємствами, забезпечував роботу величезного колективу. Завдяки його професіоналізму та старанній праці автобусні перевезення у Харкові були організовані на високому рівні.

Крім того, він був людиною дуже небайдужою до своєї справи та проблем інших людей: організовував безкоштовні автобуси для дачників, підтримував пенсіонерів і ветеранів.

Зазначимо, що Валерій Дробушко загинув сьогодні, 24 березня, у піщаному кар'єрі в селі Сороківка Харківського району. На невідомому вибуховому пристрої підірвався вантажний автомобіль МАЗ місцевого підприємства", – написали у міськраді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Укрзалізниця запускає новий поїзд через Харківщину (розклад)

Перший потяг цим рейсом відправиться 8 квітня. Після успішного досвіду "Поїзда єднання" Укрзалізниця запускає поїзд №104/103 Львів — Краматорськ. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Укрзалізниці.

Рейс відправлятиметься зі Львова з 8 квітня через день о 18:35 і прибуватиме в Краматорськ о 15:06. У зворотному напрямку, з Краматорська, поїзд вирушатиме з 9 квітня через день о 15:55 і прибуватиме до Львова об 11:51. Потяг прямуватиме через Красноград, Лозову, Близнюки та Барвінкове Харківської області. Квитки на поїзд уже доступні в застосунку Укрзалізниці, на сайті, у чат-боті та в касах вокзалів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися