У Харкові проводять перевірку за фактом події, яка трапилася у громадському транспорті

Внаслідок пригоди ніхто з пасажирів не постраждав

У Харкові поліція проводить перевірку за фактом події, що сталася в Індустріальному районі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

У поліції розповіли, що тролейбус зіштовхнувся з деревом через погане самопочуття водія - йому за кермом стало зле. Ніхто з пасажирів не постраждав. На місці події медики констатували смерть 50-річного водія. 

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України з приміткою “раптова смерть”.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що правоохоронці нагадали жителям Харкова та області про конституційне право на мирні зібрання, мітинги, походи та демонстрації. При цьому зауважили, що про проведення заходів завчасно необхідно сповістити органи виконавчої влади чи органи місцевого самоврядування. У поліції Харківської області звернулися до жителів регіону з проханням завчасно інформувати про проведення масових заходів відповідні органи, в тому числі й ГУНП в Харківській області. Щоб повідомити про організацію заходу, потрібно відправити лист на електронну адресу – [email protected].

Поліція рекомендує всі масові заходи проводити у захищених спорудах, які можуть витримати артилерійські обстріли чи ракетний удар. “Звертаємо увагу, що згідно з вимогами ст. 8 Закону України від 24.02.2022 № 2102-IХ “Про затвердження Указу Президента України “Про введення воєнного стану в Україні” введено тимчасове обмеження щодо проведення страйків, масових зібрань та акцій”, - нагадали у поліції.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися