В одному зі спальних районів Харкова горіли "Кулиничі"

Фахівці попередньо встановили, що пожежа сталася з технічних причин

У Харкові на Салтівці рятувальники гасили пожежу в "Кулінічах". Про це розповіли у відділі комунікації ГУ ДСНС в Харківській області.

За даними вогнеборців, повідомлення про те, що по вулиці Академіка Павлова, 162 горить кондиціонер і покрівля кіоску "Кулиничі" надійшло сьогодні, 25 квітня, о 10:54.

Відзначається, що на місці працювали два відділення, дві автоцистерни рятувальної служби. Площа пожежі склала близько 10 квадратних метрів. О 11:04 вогонь вдалося локалізувати.

У результаті пожежі ніхто не постраждав. Рятувальники називають попередньою причиною займання порушення правил технічної експлуатації електрообладнання або замикання електропроводки.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що під Харковом від пала.чої трави зайнялася занедбана будівля. За даними рятувальників, пожежа виникла вчора, 24 квітня, о 15:26 у Мерефі на вулиці Інститутській. Зазначається, що до місця події були направлені два відділення пожежників. Вогонь загасили за допомогою трьох ручних стволів від пожежних автоцистерн. Читайте за посиланням.




Джерело: https://kh.dsns.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися