У Харківській області завтра будуть проблеми з водою та світлом

Припинення водо- та електропостачання пов'язане з проведенням ремонтних робіт

У деяких громадах Харківської області тимчасово припинять електро- та водопостачання. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської міської та Борівської селищної рад. 

У Балаклійській громаді у зв’язку з ремонтними роботами на високовольтних енергетичних об’єктах 6 квітня з 11:00 до 14:00 буде відсутнє електропостачання у наступних населених пунктах

  • с. Вербівка,

  • с. Борщівка,

  • частина міста Балаклія (вул. Арсенальна, сел. Нафтовиків, вул. Новоселівка, приватний сектор у районі вокзалу, частина вул. Жовтнева, Підсобне, Лагеря, Лагерські піски тощо)

“Вибачте за тимчасові незручності!”, - звернулися до жителів населених пунктів у міській раді. 

А у смт Борова у зв’язку з аварійно-відновлювальними роботами на центральному водогоні 6 квітня 2023 року буде припинено водопостачання “Подачу води відновлять одразу після завершення ремонтних робіт. Перепрошуємо за незручності та дякуємо за розуміння!”, - повідомили у селищній раді.  

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що ремонтні бригади НЕК “Укренерго” завершили аварійно-відновлювальні роботи на енергооб’єктах центрального регіону. У компанії розповіли, що всі обмеження споживання, які були введені у Київській, Житомирській, Харківській областях через пошкодження обладнання під час масованої ракетної атаки ворога 9 березня, знято.  В інших регіонах обмежень у мережах “Укренерго”, які б призводили до необхідності обмеження споживання, також немає.

В “Укренерго” подякували за допомогу литовським колегам.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися