Рятував людей та підірвався сам: поранено рятувальника у Харківській області

Поліція встановлює обставини події у Харківській області.

Повідомлення про подію надійшло до Чугуївського районного управління поліції 7 квітня.

У Чугуївському районі Харківщини місцеві мешканці підірвалися на міні, коли рухались по полю з смт Чкаловське до села Миколаївка. 50-річна жінка та 40-річний чоловік отримали вибухові травми. Один із постраждалих працівник ДСНС, рятуючи людей він отримав вибухову травму обличчя. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Під час проведення рятувальних робіт здетонувала інша міна. Допомагаючи пораненим цивільним, 51-річний працівник ДСНС отримав тілесні ушкодження.

Поранених доправили до лікарні. У них мінно-вибухові травми, множинні осколкові поранення, у цивільного чоловіка травматична ампутація нижньої кінцівки.

Поліція нагадує громадянам про небезпеку, яка загрожує на необстежених ділянках та закликає громадян утриматись від відвідування лісів, полів, лісосмуг та місць, де велись бойові дії. Повідомити про небезпечну знахідку необхідно за номерами телефонів "101" або "102".

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області стався потужний вибух: троє людей отримали поранення

7 квітня в Чугуївському районі стався черговий вибух невідомого вибухонебезпечного предмету. Подія сталась у полі біля села Миколаївка Чкалівської громади. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ГУ ДСНС України в Харківській області.

Внаслідок вибуху троє цивільних осіб (два чоловіки і жінка) отримали поранення різного ступеня важкості. Остаточні обставини надзвичайної події з’ясовуються.

Рятувальники звертаються до харків’ян: будьте уважними і обережними. Не рухайтесь невідомими чи не перевіреними ґрунтовими дорогами. Не чіпайте будь-які підозрілі та незнайомі предмети. Не відвідуйте ліси, лісосмуги, поля, пойми річок та інші відкриті простори, особливо ті, де точилися бої, або які перебували під ворожою окупацією. У разі виявлення підозрілого предмета повідомте про знахідку в ДСНС або Нацполіцію за телефонами "101", "102" або "112".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися