У Харкові затримали вандала «на гарячому» (ФОТО)

Патрульні затримали чоловіка, який, імовірно, викрав лавку.

Учора вночі, на вулиці Тимірязева, патрульні зупинили автомобіль ВАЗ, який рухався в комендантську годину. На даху водій перевозив лавку, схожу до тих, які встановлені в паркових зонах міста. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Патрульної поліції Харківської області.

Під час спілкування з поліцейськими громадянин зізнався, що викрав її з парку неподалік та віз до свого дачного будинку.

Для подальшого встановлення всіх обставин події патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу. Надалі справою займуться слідчі.

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У центрі Харкова скоєно акт вандалізму: подробиці

На прибудинковій території у центрі Харкова вандали познущалися з рідкісних рослин.

Минулої ночі по вулиці Алчевських, 56/58 відбувся акт вандалізму по відношенню до мешканців прилеглих житлових будинків та усієї громади міста Харкова. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Адміністрації Київського району Харківської міської ради.

За вказаною адресою у дворі житлового будинку зловмисниками варварськи було понівечено та зрубано 12 рослин представників роду бігнонієвих – "Катальпа". Ці дерева були придбані та висаджені фахівцями міських комунальних служб у 2018 році у кількості 20 од. та є власністю міської громади.

По встановленому факту скоєння злочину представники міських комунальних служб звернулися до правоохоронних органів.  Працівниками поліції вживаються оперативно-розшукові заходи.

"Якщо Ви стали свідком або вам відома будь-яка інформація стосовно вчинення даного правопорушення звертайтесь, будь ласка, до  Київського відділу поліції ГУНП в Харківській області по вул. Алчевських, 49 або за тел. 102", – звертаються в адміністрації Київського району до місцевих мешканців.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися