Сильний вибух стався на Харківщині: є загиблі

Усі обставини трагедії будуть встановлені слідчими.

Дві години рятувальники ліквідували пожежу у приватному будинку на Харківщині, яка сталася через потужний вибух. Врятувати господаря будинку не вдалося. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ГУ ДСНС України в Харківській області.

19 квітня о 16:00 на номер "101" надійшло повідомлення про пожежу, яка виникла у приватному будинку за адресою: Красноградський район, селище Сахновщина, вул. Корольова, 48. Попередньо вона виникла внаслідок вибуху газоповітряної суміші, яка утворилась всередині будинку. Також надійшла інформація про те, що в будинку під час вибуху мав бути його 65-річний господар.

До місця події відразу направили 3 пожежно-рятувальні відділення 55-ї Державної пожежно-рятувальної частини. На момент їх прибуття всі несучі конструкції будинку були зруйновані, він горів на всій площі у 80 кв.м. На гасіння вогню рятувальники подали 2 пожежних стволи. Одночасно тривали пошукові роботи і розбір завалів. Зрештою під ними було виявлено тіло загиблого господаря оселі.

О 16:20 відбулась локалізація пожежі, о 18:10 її ліквідація. До проведення пошукових робіт та пожежогасіння залучались 8 осіб особового складу та 3 одиниці техніки ДСНС.

Наразі правоохоронними органами проводяться оперативно-слідчі дії задля встановлення обставин трагедії.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Обстріл Харківщини на 20 квітня: де сталися "прильоти"

Розпочалася чотириста двадцять перша доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України.

Протягом минулої доби противник завдав 3 ракетних та 57 авіаційних ударів, зокрема, застосував 26 БпЛА типу “Шахед-136”. 21 з них знищено нашими захисниками. Також російські агресори здійснили 69 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Є загиблі та поранені серед цивільного населення, зруйновано та пошкоджено приватні житлові будинки та інша цивільна інфраструктура. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального Штабу ЗСУ.

Ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається високою.

Противник, ціною великих втрат, продовжує вести загарбницьку війну. Основні зусилля зосереджує на веденні наступальних дій на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському, Мар’їнському та Шахтарському напрямках. Протягом минулої доби, на зазначених ділянках фронту, підрозділи сил оборони України відбили понад 55 атак противника. Найзапекліші бої йдуть за Бахмут та Мар’їнку.

На Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямках оперативна обстановка без суттєвих змін. Триває комплексна перевірка бойової готовності збройних сил республіки білорусь.

Протягом минулої доби противник здійснив обстріли населених пунктів Стрілеча, Огірцеве, Вовчанськ, Петропавлівка, Караїчне, Землянки, Устинівка та Одрадне на Харківщині.

На Куп’янському напрямку ворожих обстрілів зазнали Красне Перше, Новомлинськ, Дворічна, Западне та Берестове Харківської області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися