У Харкові запускали салюти під час тривоги

Невідомі, нехтуючи заборонами, запустили феєрверки учора ввечері.

Учора у Харкові близько 22 години невідомі запускали феєрверки під час повітряної тривоги. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію місцевих телеграм-каналів. Офіційна інформація стосовно цього інциденту буде згодом.

Повідомляється, що подія трапилася біля станції метро "23 серпня".

Нагадаємо, що у квітні цього року Верховна Рада ухвалила в цілому законопроект №7438 про посилення контролю за використанням та обігом піротехнічних виробів в Україні.

Законопроєкт підтримали 290 депутатів.

Забороняється, зокрема, використання, продаж та передачу феєрверків, салютів і петард. Водночас заборона не поширюється на використання піротехніки Збройними силами України, поліцією та аварійно-рятувальними службами.

Також є заборона Харківської обласної військової адміністрації щодо використання піротехнічних засобів під час воєнного стану.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Обстріл Харківщини на 21 квітня: висока ймовірність ракетних та авіаційних обстрілів

Розпочалася чотириста двадцять друга доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України.

Протягом минулої доби російська федерація завдала 23 авіаційних удари. Сьогодні вночі ворог застосував близько 10 БпЛА типу “Шахед-136” (інформація уточнюється), 8 з яких – знищено нашими захисниками. Також російські агресори здійснили 49 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Є загиблі та поранені серед мирного населення, зруйновано та пошкоджено приватні житлові будинки та інша цивільна інфраструктура. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального Штабу ЗСУ.

Ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається досить високою.

Противник, ціною великих втрат, основні зусилля зосереджує на веденні наступальних дій на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках. Протягом минулої доби на них відбито понад 60 атак противника. Найзапекліші бої ведуться за місто Бахмут.

На Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямках оперативна обстановка без суттєвих змін.

Протягом минулої доби противник обстріляв населені пункти Козача Лопань, Гоптівка, Нескучне та Хатнє на Харківщині.

На Куп’янському напрямку минулої доби ворожих обстрілів зазнали Красне Перше, Новомлинськ, Дворічна, Западне та Берестове Харківської області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися