Мера на Харківщині підозрюють у нетверезому водінні: що відомо

Міського голову Валок на Харківщині підозрюють у нетверезому водінні: суд перенесли

Міського голову Валок Валерія Скрипніченка підозрюють у нетверезому кермуванні автомобілем. На чоловіка поліцейські склали відповідний протокол. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Суспільне Харків.

27 квітня у суд мав розглядати справу та ні адвокат, ні міський голова на засідання не приїхали. За даними з судового реєстру, 17 лютого о 16:20 посадовця зупинили поліцейські. Почули від нього запах алкоголю, проходити тест на драгері Скрипніченко відмовився, протокол про нетверезе водіння передали до суду. Біля суду та у коридорі зібралися жителі Валок, чекаючи на засідання.

"Ми повинні дізнатися, є факти чи немає фактів, винний чи не винний. Буде покараний чи не буде покараний", — сказала жителька Валок Людмила Суханова.

Слухання справи відклали: "До суду були надіслані дві заяви. Перша заява адвоката Румянцева, в якій він просить перенести засідання, бо він буде зайнятий в іншій справі в іншому суді. Самим правопорушником Скрипніченком також була надана заява про відкладення засідання на іншу дату.

Суспільне Харків звернулося за коментарем до міського голови Валок щодо його позиції у справі. Побачивши знімальну групу в кабінеті, Скрипніченко вийшов з кабінету міської ради.

— Ви дійсно керували машиною у стані сп’яніння?

— Ні.

— А що тоді відбулося?

— Є органи, хай розбираються.

— Скажіть, будь ласка, що сталося?

— До побачення.

Наступне слухання у справі призначили на 18 травня.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Паркування по-харківськи – як окремий вид мистецтва (ФОТО)

Місцеві мешканці та гості міста паркують свої автомобілі у найнезвичніших місцях, звісно, не по правилам дорожнього руху.

У місто стало повертатися все більше людей, а також у Харкові перебуває багато переселенців, через що стало ще більше авто.

Місцеві телеграм-канали публікують знімки припаркованих автівок, які стоять на газонах, у тонелях, на тротуарах у парках, або під самими дверима у під’їзд. "Коментарі. Харків" неодноразово писали про проблему паркування у місті, а також, як з такими водіями справляються комунальні служби.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися