У Харкові сталася надзвичайна ситуація: людину ледь вдалося врятувати

У Харкові рятувальники допомогли дістати з траншеї травмованого комунальника

1 травня о 16:14 на номер "101" надійшло повідомлення про необхідність надання допомоги працівнику комунальної служби, який травмувався під час проведення земляних робіт. Подія трапилась за адресою: м. Харків, перехрестя вул. Отакара Яроша та вул. Єсеніна. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ГУ ДСНС в Харківській області.

На час прибуття рятувальників 1-ї Державної пожежно-рятувальної частини стадо відомо, що в траншеї, глибиною біля 4-х метрів знаходиться чоловік, 1986 року народження, котрий в результаті зсуву ґрунту отримав перелам нижньої кінцівки.

Щоб дістати постраждалого, рятувальники задіяли спеціальні тверді ноші, рятувальну мотузку та 2 пожежні драбини в якості платформи для транспортування. В рятувальній операції були задіяні 14 рятувальників та 2 одиниці техніки. Після того, як постраждалого вдалось витягти на поверхню, його було доставлено у карету швидкої допомоги та госпіталізовано.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Російські війська обстріляли місто та села Харківської області – є поранені

Ймовірність завдання ворогом ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається високою.

Окупанти продовжують зосереджувати основні зусилля на веденні наступальних дій на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках - відбито 41 атаку противника. В епіцентрі бойових дій залишаються Бахмут та Мар’їнка, наші воїни тримають оборону.

На Волинському та Поліському напрямках ознак формування ворогом наступальних угруповань не виявлено.

На Сіверському та Слобожанському напрямках протягом доби ворог завдав авіаудару керованими авіабомбами по населеному пункту Лизунівка Чернігівської області, загинула дитина. Обстріляв населені пункти Леонівка, Красний Хутір, Карповичі, Грем’яч і Новгород-Сіверський Чернігівської області; Середина-Буда, Шостка, Ходине, Іскрисківщина, Волфине,  та Садки Сумської області, а також Уди, Гоптівка, Стрілеча і Хатнє на Харківщині.

На Куп’янському напрямку ворог наступальних дій не проводив. Артилерійських та мінометних обстрілів противника зазнали Фиголівка, Западне, Лиман Перший, Кислівка, Куп’янськ, Крохмальне та Берестове Харківської області.

Також учора під вогнем окупантів перебувало с. Кучерівка Куп'янського району та м. Вовчанськ Чугуївського району. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Внаслідок обстрілу Кучерівки поранення отримав цивільний чоловік 65 років. У Вовчанську було поранено 57-річного чоловіка. Обох госпіталізовано у стані середньої тяжкості.

Крім того, у Куп’янському районі обстрілами пошкоджено щонайменше три приватні будинки та господарчі споруди.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися